Rotterdam PartyFiets,
Lets go party!

Ontdek deze geweldige stad samen met elkaar!

Ontdek de Gezelligheid op Wielen Rondom Rotterdam!

Rotterdam, een stad van innovatie en vooruitgang, biedt een overvloed aan stedelijke avonturen. Echter, in lijn met haar streven naar orde en toegankelijkheid, staat de gemeente Rotterdam het gebruik van bierfietsen binnen haar grenzen niet toe. Maar geen zorgen! De regio rondom Rotterdam is rijk aan charmante steden waar de bierfiets welkom is en waar het avontuur op je wacht.

Bierfiets Plezier Net Buiten de Stadsgrenzen

Wij bieden een bruisend alternatief in nabijgelegen steden zoals Dordrecht en Schiedam, waar je kunt genieten van de vrijheid op onze bierfietsen. Deze steden verwelkomen groepen die op zoek zijn naar een unieke manier om hun samenzijn te vieren.

Dordrecht: Historie en Bier in Harmonie

Ontdek de historische rijkdom van Dordrecht op de bierfiets. Trappend langs eeuwenoude grachten en door gezellige straatjes, biedt deze stad het perfecte decor voor een middag vol plezier en kameraadschap.

Schiedam: Proost op de Jeneverstad

In Schiedam, de stad die zijn naam dankt aan de wereldberoemde jenever, kun je op de bierfiets de industriële charme en het groene landschap verkennen. Hier is het genieten van de vrijheid met een verfrissend biertje in de hand.

Voorbereid op Avontuur

We raden je aan om je vooraf te verdiepen in de plaatselijke Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de stad waar je de bierfietservaring wilt beginnen. Dit zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de regels en voorkomt onverwachte situaties.

Feest met Respect

Onze bierfietsen staan garant voor een feestelijke tijd, maar we vragen je om dit met respect voor de omgeving te doen. Door verantwoord te feesten, zorgen we samen voor een plezierige ervaring voor iedereen.

Boek Nu Je Bierfiets Avontuur!

Ben je klaar om de omgeving van Rotterdam op een unieke manier te ervaren? Boek dan nu je bierfiets bij ons. Wij regelen alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze en onvergetelijke dag. Laat de stad achter je en trap het plezier tegemoet!

– Max. 20 liter bier of 17 flessen mousserende wijn
– Ruimte voor 1 tot 17 personen
– Gids / BOB / Chauffeur
– Aansprakelijkheidsverzekering voor eventuele schade
– Wind en regenbescherming
– Veilige verlichting
– Duur: vanaf 1.5 uur
– Aanvang: Dagelijks, op aanvraag
– Minimum aantal personen vereist: 4

Een top uitje!

Beoordeeld 5,0 uit 5
26 mei 2022

Het was zeker een gezellige middag op de bierfiets! Genoeg bier en een gezellige bestuurder die er echt een feestje van maakte! Zeker een aanrader!

Kim

Top middag!

Beoordeeld 5,0 uit 5
24 november 2021

Super leuke middag gehad op de bierfiets bij de NSDM-werf. Aardige bestuurder die af en toe nog wat vertelde. Er was genoeg bier! Aanrader!!

Sven B

Goede service !

Beoordeeld 5,0 uit 5
1 november 2021

We hebben een erg leuke middag gehad met onze groep. We gaan zeker nog een keer iets huren bij Damtours!

Juul N

Een super ervaring!

Beoordeeld 5,0 uit 5
11 oktober 2021

Onze bestuurder was super aardig en behulpzaam en wist leuke dingen te vertellen over de stad. Bier en Prosecco was top en we hadden meer dan genoeg voor de hele groep. Het fietsen zelf was prima, en zelfs met 30 graden was het goed te doen met overkapping. Zeker een aanrader!

Leah

Geweldige tour en leuke werknemers!

Beoordeeld 5,0 uit 5
11 oktober 2021

Geboekt voor mijn verjaardag en een geweldige tijd gehad met een hele leuke chauffeur! En niet te vergeten, genoeg Prosecco voor iedereen! We vonden de locatie ook erg leuk, omdat we hier normaal gesproken nooit heen zouden gaan, maar er zijn zeker genoeg leuke dingen gezien. En het team was erg behulpzaam met de voorbereiding, want wij kregen zelfs een schema met de beste vaartijden om gratis met de pond mee te gaan. Dus zeker een aanrader!

Annika

nl_NLDutch
Contact us
Ask Ard
Ard