Disclaimer

Disclaimer van Damtours (onderdeel van Damtours Events BV), eigenaar van www.damtours.nl.

Deze disclaimer is geldig voor alle domeinnamen gekoppeld aan Damtours (onderdeel van Damtours Events BV).

De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van deze website www.damtours.nl.
Door deze website te gebruiken, wordt u geacht kennis te hebben genomen van deze gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
Damtours.nl (onderdeel van Damtours Events BV) streeft ernaar om altijd correcte en actuele informatie op deze website aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, garandeert Damtours.nl (onderdeel van Damtours Events BV) geen volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging voor juridisch advies. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Damtours.nl (onderdeel van Damtours Events BV) aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website, noch voor het slecht functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail, kan een relatie tussen Damtours.nl (onderdeel van Damtours Events BV) en de gebruiker van de website niet automatisch ontstaan.

E-mail
Damtours.nl (onderdeel van Damtours Events BV) kan niet garanderen dat verzonden e-mails worden ontvangen of verwerkt (op tijd), omdat een tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook kan de beveiliging van het e-mailverkeer niet volledig worden gegarandeerd door de bijbehorende beveiligingsrisico’s. U kunt dit risico accepteren door Damtours.nl (onderdeel van Damtours Events BV) een e-mail te sturen zonder codering of wachtwoordbeveiliging.

hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Damtours.nl (onderdeel van Damtours Events BV) heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Damtours.nl (onderdeel van Damtours Events BV) aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Damtours.nl (onderdeel van Damtours Events BV) zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Niets uit de publicaties en uitingen op deze website mag worden gereproduceerd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Damtours.nl (onderdeel van Damtours Events BV) hiervoor vooraf schriftelijke toestemming heeft gegeven.

nl_NLDutch
Contact us
Ask Ard
Ard