Veel gestelde vragen 

Veel Gestelde Vragen

We helpen je graag op weg en genieten van onze geweldige tours!

Klik op de onderstaande vragen om het antwoord direct te lezen. Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen, dan helpen wij u verder

Moet ik mij legitimeren?
Lokale autoriteiten van Amsterdam en omgeving kunnen je i.d. tijdens de Damtours-bierfietsrit vanwege de leeftijd (18+) die publiekelijk alcoholgerelateerde dranken consumeert, moet je je volgens de wet altijd identificeren, dus ook tijdens de activiteiten die je met ons doet.

Neem alstublieft uw legitimatie mee tijdens het evenement. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een mogelijke boete en wangedrag.

Iemand van onze groep is intolerant voor bier, mogen we zelf onze drank meenemen? titel komt hier
Natuurlijk, geen probleem als je je eigen drank meeneemt.
Kunnen we andere drankjes meenemen?
Je kunt je eigen drankjes meenemen als je wilt!
Zijn de drankjes koud?
Wij serveren drankjes koud met een gemiddelde temperatuur van 4 graden.
Accepteert u sterke alcohol zoals Jenever (30% alcohol)?
Lokale autoriteiten accepteren dat niet, wij ook niet. Drink alsjeblieft verantwoord, zelfs op de bierfiets!
Waar fietsen we in Amsterdam?
Onze startlocatie bevindt zich op de Rhoneweg 1 Amsterdam. Deze plaats heeft voldoende ruimte om onze fietsen te parkeren voor de startlocatie. Deze locatie is echter niet ons kantoor!
Kan ik mijn bagage opslaan?
We hebben niet genoeg ruimte op onze fietsen om je bagage op te bergen. We raden u aan eerst uw spullen naar uw overnachtingsadres te brengen.
Kan ik tijdens de tour foto's maken?
Zeker! We zijn ook blij om foto’s van u te maken. Als je wilt stoppen en veel foto’s wilt maken is dat mogelijk.
Wat is de maximale grootte van de groepen voor een bierfiets of sightseeingfiets?
Voor de Damtours-groep bierfietsen nemen we maximaal 17 personen en de chauffeur mee. Maar Damtours heeft ook een sightseeing-bike met 15 zitplaatsen en krachtige motoren klaar voor gebruik! Damtours heeft een van de beste wagenparken van alle groepsfietsbedrijven in Amsterdam. Met 10 jaar ervaring in deze branche, begrijpen we het heel goed. We hebben meer bierfietsen, dus grotere groepen zijn helemaal geen probleem. Onze eigen chauffeur biedt de garantie dat iedereen een veilige reis op onze fiets heeft. De chauffeur zorgt ervoor dat je de beste plekken van Amsterdam ziet en laat je genieten van je bedrijf. De bierfiets is perfect geschikt voor het plezier met het gezin, een reis met collega’s, vrijgezellenfeesten of gewoon een goede lach met je vrienden. Een ritje met de bierfiets duurt 75 minuten en omvat 20 liter bier. U moet van tevoren reserveren.
Kunnen we een Vip-tour of een meer gepersonaliseerde tourervaring krijgen?
Als je denkt dat je een echt persoonlijke ervaring wilt, dan moet je een privé-damwand proberen. Voor onze privérondleidingen kunnen we samen met u een rondleiding op maat maken. Laat het ons weten via e-mail.
Wat moeten we dragen?
Als je niet gewend bent aan kou of wind, is het het beste om handschoenen, een sjaal en een hoed mee te nemen. Beter om meer dan minder te hebben! Het weer kan hier ook meteen veranderen. Het is vrij onvoorspelbaar, dus het is een goed idee om het weerbericht op de dag van je tour te bekijken. Fietskleding is niet nodig, maar we raden wel aan om platte schoenen en comfortabele kleding te dragen, dus neem alsjeblieft geen dure spullen mee (Hermès-portemonnees, suede-jassen, etc.) tijdens onze bierfiets / Sightseeing-tour. Bewaar je spullen op een veilige plek of laat ze achter in je overnachtingsadres, zoals een bed and breakfast, hostel of hotel!
Moeten we iets meenemen op de tour?
We hebben een net onder de bar om wat spullen op te bergen. De tassen zijn niet groot genoeg voor full-sized rugzakken, maar ze zijn groot genoeg voor dingen zoals handschoenen, sjaals, hoeden of een extra jas. We raden u aan om onderweg snacks of lunch mee te nemen als u dat wilt.
Heb je helmen?
Volwassenen dragen meestal geen helmen in Amsterdam, dus dat is niet nodig op de bierfiets / Sightseeing-fiets.
Wat als het regent in Amsterdam?
We hebben een groot, afneembaar daksysteem (Cabrio-stijl). Wanneer de weersvoorspelling zonnig of droog is, hoeven we deze niet te gebruiken. Het dak is speciaal ontworpen zodat u volledig bedekt bent.
Waarom heb je het zo ontworpen?
Het is omdat je op een heldere en zonnige dag meer kunt zien tijdens een sightseeingtour in Amsterdam. Het kan tot 200 dagen per jaar in Amsterdam regenen. De lokale bevolking rijdt in de regen, en wij ook! Het dak is ontworpen om uw comfort te garanderen, dus wij bieden geen restitutie voor regen.
Ben je een groen bedrijf?
Wij zijn een 100% groen bedrijf dat … voetkracht gebruikt. We volgen fietspaden om te komen waar we willen gaan! We rijden over de asfaltweg.
Bieden jullie hotel pickups aan?
Als een 100% groen bedrijf betekent dit helaas dat we geen auto hebben voor het ophalen van hotels. We verzoeken onze gasten vriendelijk om ons te ontmoeten op ons ontmoetingspunt.
Ik ben kort. Heb je een fiets voor mij?
Je kunt je zadel aanpassen aan je maat en anders hebben we een bank voor je.
Waar is je ontmoetingspunt en hoe kom ik daar?
Boten: Herengracht 130, Amsterdam (Google maps)

Beerbikes en fietsen: Rhoneweg 1, Amsterdam (Google maps)

We hebben meer ruimte op de fiets nodig, omdat iemand gehandicapt is. Is dat mogelijk?
Neem contact met ons op om tot de beste oplossing te komen.
Kunnen we ons eigen drankje meenemen?
We stellen voor dat we de drankjes zoveel mogelijk voor u verzorgen.
Kunnen we andere activiteiten doen tijden het fietsen?
Ja, je kunt de Pub Quiz-route proberen of je kunt een vraag stellen aan het team voordat ze verder kunnen gaan.
Kunnen we ons bedrijfslogo of reclame op de fiets plaatsen?
Als u de fiets boekt voor een rondleiding, is er een ruimte aan de achterkant van de fiets voor een banner om uw evenement te promoten. De ruimte is 0,75 m breed en 50 cm hoog. Als je dat leuk zou vinden, vergeet dan niet duct tape 🙂
Kunnen we onze route op maat maken?
We hebben een start- en een eindpunt en tussendoor vinden we een goede route voor je, met stops om de dag te vieren en het op maat te maken waar we kunnen.
Vragen? Bel of e-mail ons: sales@partyfiets.nl
Begin je met elk weertype met een bierfiets / Sightseeingfiets?
Ja, dankzij ons op maat gemaakte dak blijven jij en je vrienden beschermd tegen alle weersomstandigheden, zoals zon, regen en sneeuw.
We hebben een cabrio-stijl daksysteem.
Het afneembare dak wordt alleen bij ongunstig weer gebruikt. Het dak is een speciaal ontwerp in drie delen die breder zijn dan de fiets zelf, dus u zit altijd onder het dak en wordt niet nat. Maar zonder het dak is er meer te zien en te ontdekken, zonder uw zicht te belemmeren.
Wat zijn de afmetingen van de fiets?
De lengte van de fiets is 5,50 meter en de breedte is 1,50 meter. De hoogte is 1,75 meter zonder het dak. De fiets hindert de stroom van andere verkeersdeelnemers op de openbare weg niet.

ALTIJD DE BESTE DEAL

Boek online!
Beste tarieven gegarandeerd!

nl_NLDutch
Contact us
Ask Ard
Ard