Over ons

Damtours & Partyfiets

Partyfiets is een label van Damtours Events. Bij Damtours Events hebben we jarenlang ervaring in het organiseren van evenementen, feesten, uitjes.
Het ene uitje is het andere niet. Met een groep vrienden, collega’s of familie een dagje op stap is leuk, maar hoe organiseer je een dag waar nog jarenlang over nagepraat wordt en dat mensen jaloers zijn dat ze er niet bij zijn geweest wanneer ze de verhalen horen en de foto’s en video’s op Facebook zien.

Onvergetelijke feesten, evenementen en uitstapjes verzorgen is onze passie en zit bij al onze medewerkers in het DNA. Wij hebben dan ook het allerleukste werk dat je maar kunt voorstellen en daar zijn we trots op! Er is bij ons niemand die je hoort klagen dat ze weer aan het werk moeten. Het is eigenlijk altijd feest

Naast de party bike, bierfiets of prosecco bike organiseren we een groot aantal andere activiteiten.
Denk aan een gezellige pizza, BBQ, sushi, hamburger boot of bus, een leuke rondvaart met muziek en ruim voldoende drank voor jouw groep. Of misschien heb je iets anders in gedachten? Neem contact met ons op en we maken er met jouw enthousiasme en onze ervaring een uniek en leuk evenement van!
Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een familiedag of een bedrijfsuitje, de mensen die deelnemen aan het uitje of evenement zullen je heel dankbaar zijn voor de organisatie van deze leuke dag! Ook jij hoeft je geen zorgen te maken en je kunt volledig ontspannen deelnemen aan de dag want wij denken aan alles om het uitje succesvol te maken. Drankjes, eten en andere zaken, wij regelen alles. Zelfs de grootste “zeurkous” uit de groep zal weinig te klagen hebben!

Veel groepen komen naar Amsterdam, maar wil je dichter bij huis blijven, dan komen we naar de gewenste locatie, door heel Nederland. We hebben standaard pakketten, maar kunnen arrangementen op maat organiseren op basis van jullie wensen.

nl_NLDutch
Contact us
Ask Ard
Ard