Plezier en veiligheid 

Veiligheid & Regels

In het bierfietsontwerp speelt veiligheid een belangrijke rol, samen met de ergonomie.

Bij Damtours draait alles om plezier, maar we nemen uw veiligheid zeer serieus. Daarom zijn onze professionele chauffeurs zowel voorzichtig als nuchter. Ze volgen vaste routes die streng zijn gecontroleerd op veiligheid.

We houden het persoonlijke gewicht per stoel op 150 kg per persoon. Degenen buiten deze groep kunnen nog steeds op de bank plaatsnemen. Voor vertrek staat er een uitleg uit onze handleiding over hoe dingen werken en waarmee we rekening moeten houden met het andere verkeer. Het is een normale informatieve briefing. Niets meer niets minder. Onze fiets heeft een goede instap, dikke ruit, antislipvloer en een tafel om aan vast te houden tijdens de berenfiets / sightseeingroute.

Tijdens het rijden is het belangrijk dat iedereen blijft zitten. Het in- en uitstappen kan alleen plaatsvinden tijdens stilstand op de aangewezen locaties waar het verkeer het toelaat, omdat het zo druk is met fietsers en alle auto’s en ander verkeer. Volg alle gezondheids- en veiligheidskwesties. Veiligheid staat altijd voorop.

Bij Damtours draait alles om plezier, maar we nemen uw veiligheid zeer serieus. Daarom zijn onze professionele chauffeurs zowel voorzichtig als nuchter. Ze volgen vaste routes die streng zijn gecontroleerd op veiligheid. Damtours-fietsen, die minder dan 1,5 meter breed zijn, zijn ook volledig in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften van de gemeente. Sommige van onze activiteiten omvatten alcohol en, hoewel de overgrote meerderheid van de deelnemers zich zeer goed gedraagt, hebben we een verplichting aan onze stad en haar inwoners om mensen of eigendommen niet te beledigen of in gevaar te brengen.

Daarom vragen wij u de volgende regels te respecteren:

  • Stap alsjeblieft niet af terwijl de fiets in beweging is.
  • Deel geen dranken uit aan mensen die niet tot uw gezelschap behoren.
  • Dronken, gewelddadig, onbeleefd of ongeschikt gedrag wordt niet getolereerd.
  • Respect moet te allen tijde worden getoond aan de lokale gemeenschap.
  • Het beschadigen van eigendommen of bezittingen is aansprakelijk voor vervolging.
  • Alleen aangewezen toiletten kunnen worden gebruikt, geen uitzonderingen.

Houd er rekening mee dat het niet naleven van deze regels ertoe kan leiden dat uw groep wordt uitgezet (zonder restitutie), strafrechtelijk wordt belast en / of een boete wordt opgelegd voor schadevergoeding. Dit zal een enorme impact hebben op je feest, dus breng jezelf niet in deze situatie.

ALTIJD DE BESTE DEAL

Boek online!
Beste tarieven gegarandeerd!

nl_NLDutch
Contact us
Ask Ard
Ard